Start  |  Nyheter  |  Dina kunduppgifter  |  Om företaget  |  RMA/Service  |  Kundtjänst  |  Återförsäljare  | 
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0:-
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt

TBS6928SE DVB-S2 TV Tuner CI PCIe Card

TBS6928SE, efterträdaren av TBS6928, är ett PCI Express (PCIe) gränssnitt digitalt satellit-TV-tunerkort för att titta på och spela in digital satellit-TV på datorn. Med integrerad CI-kortplats kan den användas för att titta på gratis till luft (FTA) TV och betal-TV (med korrekt CAM och prenumerationskort). Både Windows BDA-drivrutinen och Linux-drivrutinen upp till den senaste kärnan tillhandahålls. Det unika TBS MCE-verktyget gör det möjligt att läsa CAM / Smartcard på Windows7 Media Center, så din satellitabonnemangs-TV kan ses / spelas in på Windows7 Media Center. På Linux-plattformen kan du också titta på Pay-TV genom att använda rätt programvara. TBS6928SE är kompatibel med Windows7 Media Center, MediaPortal, DVBlink, DVBDream, DVBViewer, ProgDVB, Skynet, TSreader, XBMC, MythTV, VDR och många andra populära program.

TBS6928SE PCIe DVB-S2 TV-tuner CI-kort är den avancerade satellit-tv-tuner som är byggd med Common Interface-stöd, vilket möjliggör införande av CAM och smartcard för betal-TV. Den använder avancerad DVB-S2 RF och demodulator chipset och den är byggd med komponenter av högsta kvalitet, som tantal kondensatorer. Dess bra val speciellt för IPTV-serverns streaming Betal-TV-innehåll. Genom att använda lämplig mjukvara, t.ex. MediaPortal och dess plugins, kan du strömma satellit-TV-innehåll till din iPhone, iPad eller iPod. Den inbyggda hårdvarulexscanfunktionen gör att du kan skanna satellitprogram utan att veta exakta transponderdetaljer, det här är särskilt användbart för att jaga okända satellitfeeds.

Huvuddrag:
Titta på satellit-TV och lyssna på radio på datorn
DVB-S2 / DVB-S SD eller HD TV mottagning
Bredband via satellit *
Höghastighets data nedladdning via satellit *
Realtid och schemalagt program inspelning (PVR)
Tidsförskjutning för att pausa live-tv
Unicable / En kabel kompatibel
Common Interface (CI) Support
Blind
Hög tillförlitlighet

* Beroende på tjänsteleverantör.

Användningsområden:
HTPC
IPTV Streaming Server

 

Det finns inga kommentarer till den här produkten. Bli den första att lämna en kommentar!

Skriv en ny kommentar

Lager:
Art.nr: TBS6928SE

Kopiera koden i rutan och klistra in i din blogg för att skapa en länk till den här sidan.

<a href="http://www.digitalnordic.se/tbs6928se-dvb-s2-tv-tuner-ci-pcie-card/1229-0">TBS6928SE DVB-S2 TV Tuner CI PCIe Card</a>

Populärt / Nytt
Inställningar
Swedish  English 
Priser visas Exkl. moms
Nyhetsbrev


Gilla oss på Facebook