Start  |  Nyheter  |  Dina kunduppgifter  |  Om företaget  |  RMA/Service  |  Kundtjänst  |  Återförsäljare  | 
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0:-
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt

Om företaget

Digital Multimedia Nordic AB har rätt att distribuera DreamboxTM (www.dream-multimedia-tv.de) i Sverige. Enligt Avtal, tryck här.

Digital Multimedia Nordic AB har ensamrätt om att importera och distribuera Vu+ TM (www2.vuplus.com) i Sverige. Enligt certifikat, tryck här.

Digital Multimedia Nordic AB är ett grossistföretag som säljer allt inom digital tv världen och Multimedia produkter som paraboler, kablar & OTT(IPTV) Boxar även huvudcentral med olika lösningar via Satellite eller  IPTV Boxar eller Cable digitalmottagare, smart home ,android ,paraboler, kablar och en mängd andra produkter.

Företaget har funnits sedan våren 2004 och har sedan dess blivit en stor distributör på marknaden.

Vår verksamhet drivs i Järfälla där vi har butik, lager och egen service avdelning. Mycket av vår försäljning går genom vår välbesökta webbutik www.digitalnordic.se
Vi har vuxit mycket genom åren och har kunder i hela Europa. Våra kunder består av återförsäljare
inom detaljhandeln, men även andra företag som har direkt kontakt med slutkunden. Även digital-tv installatörer tillhör vår kundkrets.

Investeringar görs kontinuerligt för att vårt sortiment ska kunna bemöta våra återförsäljares behov. Det nuvarande sortimentet består till stor del av digital TV mottagare till konsumenter, men i framtiden är vår ambition att kunna erbjuda multimedia produkter och mobil underhållning.

Hyro är vårat eget märke som vi har flertalet produkter av såsom satellit mottagare, paraboler och mycket annat. Hyro har blivit ett av de marknadsledande märkena, detta på grund av att produkterna håller hög kvalité till rimligt pris. Dessutom har produkterna många bra och effektiva funktioner, utan att det blir komplicerat att hantera för användaren.


Vi har ett exklusivt distributionsavtal i Skandinavien med ett antal av de stora och välkända företagen inom denna bransch. Om du driver företag som söker efter en professionell och seriös samarbetspartner, så hör av Er till oss för vidare information.Populärt / Nytt
Inställningar
Swedish  English 
Priser visas Exkl. moms
Nyhetsbrev


Gilla oss på Facebook